M-Files Features - Benelux Group - Premier M_Files Reseller
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
1838
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1838,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
M-FILES
FEATURES

Functionaliteiten die ontworpen zijn om processen
te versnellen en te vereenvoudigen.

M-Files Features

Outlook

M-Files is volledig geïntegreerd in Outlook. Sla e-mails snel en eenvoudig op in M-Files en relateer deze vrijwel geheel automatisch aan de juiste eigenschappen.

Bekijk de video
Workflows

Maak gebruik van de uitgebreide workflow functionaliteit in M-Files. Maak processen eenvoudig beheersbaar en interne en externe verantwoording is geregeld.

Bekijk de video
Digitale ondertekening

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig documenten en processtappen valideren. M-Files integreert onder andere met SignRequest, ValidSign en DocuSign.

Bekijk de video
Mobiel

M-Files heeft mobiele applicaties voor Android, iOS en Windows. Gratis te downloaden in iTunes, Google Play en Windows Phone Store.

Bekijk de video
Samenwerken

Gecontroleerd samenwerken aan één document, tegelijkertijd aanpassingen doen in hetzelfde document.

Bekijk de video
Scannen

M-Files werkt met werkelijk elke USB-scanner of mobiel om documenten te scannen. Met behulp van OCR technologie zijn deze documenten ook op tekstinhoud doorzoekbaar.

Bekijk de video
Annotaties

Voeg aantekeningen toe op een document zonder het originele document te wijzigen. Toon alle annotaties in één keer of bekijk ze stuk voor stuk.

Bekijk de video
Opslaan

Opslaan van documenten en bestanden is eenvoudig. Voorzien van de eigenschappen die nodig zijn om deze voor de juiste mensen in de organisatie vindbaar en zichtbaar te maken.

Bekijk de video
Dossiervorming

Documenten en informatie automatisch gesorteerd en gebundeld in een virtuele map. Informatie getoond op basis van wat het is i.p.v. waar je het opslaat.

Bekijk de video
Zoeken

Of beter gezegd vinden. Vind wat je zoekt ook op basis van de inhoud van een document.

Bekijk de video
Bewerken

In en uitschrijven van documenten om te voorkomen dat je ongecontroleerd tegelijk aan hetzelfde document wijzigingen aanbrengt.

Bekijk de video
Delen

Delen van informatie is eenvoudig, deel een link, document of een PDF versie van je bestand.

Bekijk de video
Sjablonen

Maak gebruik van documentsjablonen en gebruik de eigenschappen uit M-Files. Namen, Adressen of data worden direct ingevuld in het document.

Bekijk de video
Offline toegang

Zelfs zonder toegang tot het netwerk of het internet documenten kunnen benaderen kan. Kies voor bewust voor welke informatie offline beschikbaar moet zijn.

Bekijk de video
M-Files IML

Bron onafhankelijk informatie vindbaar maken kan met IML van M-Files. Doorzoeken op inhoud en voeg eigenschappen toe zonder dat de locatie van de informatie veranderd.

Bekijk de video
Versiebeheer

Wijzigingen worden automatisch bijgehouden in M-Files. Zo kun je eenvoudig zien wat de inhoud is van een eerdere versie, deze vergelijken of zelfs herstellen.

Bekijk de video

M-Files in actie

M-Files is een krachtige maar eenvoudig te gebruiken content en document management software toepassing die documenten en informatie in bedrijven en organisaties van elke omvang beheert, vindt en bijhoudt.
Met M-Files kan elk document of elke informatie worden georganiseerd, beheerd en bijgehouden.

Contact

Benelux Group

Correspondentie:
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

NL: +31(0)85 051 3000
BE/LU: +32(0)24 866 360
Email: info@benelux-group.eu

M-Files Premier Reseller

Benelux Group is M-Files Premier Reseller.
Logo Benelux Group - M-Files Premier Reseller.

Copyright © 2019 Benelux Group. Alle rechten voorbehouden