Benelux Group - Document Management Systeem (DMS)
m-files, mfiles, m-files Nederland, m-files belgie, documentmanagement, document management, document management systeem, document management oplossing, benelux group,
75
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-75,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
MAAK KENNIS MET
DE BENELUX GROUP

Meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren
van informatie- en document­management­oplossingen.

Benelux Group

We leven in een wereld van constante beweging, en wij bieden de ondersteunende factor voor bedrijven die in beweging willen blijven. Met passie geeft ons team van consultants graag advies en helpen we je bij het configureren van een passend document management systeem binnen jouw bedrijf. We verzorgen specifieke trainingen waarin jij leert hoe je het meest uit het programma kan halen, en we begeleiden je tijdens de ingebruikname.

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring in het ontwikkelen en realiseren van document managementoplossingen die zijn afgestemd op de wensen van diverse bedrijven. Daarom begrijpen wij als geen ander dat ieder bedrijf uniek is.

Of het nu gaat om een oplossing voor een beter documentbeheer, of om een complex vraagstuk aangaande wet en regelgeving (AVG, compliancy), wij bieden expertise en oplossingen op maat. Wij zijn de Benelux Group, M-Files Premier Reseller en distributiepartner van Open Bee.

Benelux Group logo.

Volg ons ook op social media

Team Benelux Group M-Files Premier Reseller.
We zien dat organisaties groot en klein en in allerlei branches baat hebben bij het snel vinden en delen van hun documenten en informatie. Met name in omgevingen waar gebruikers worstelen met het goed opslaan van documenten, resulteert dit maar al te vaak in complexe mappenstructuren en een veelvoud van digitale kopieën. Met de hedendaagse technologie kunnen we het vinden van documenten op een eenvoudige manier versnellen en wordt het samenwerken aan documenten een natuurlijk proces.

Ruud van Graafeiland

Partner Benelux Group

Managing partners

Patrick-Vervloesem-Benelux-Group

Patrick Vervloesem

Partner
Ronald-Uitslag-Benelux-Group

Ronald Uitslag

Partner
Ruud-van-Graafeiland-Benelux-Group

Ruud van Graafeiland

Partner
Gert-Jan-Voogsgeerd-Benelux-Group

Gert-Jan Voogsgeerd

Partner

Contact

Benelux Group

Correspondentie:
Willem Dreeslaan 12
2729 NH Zoetermeer

 

NL: +31(0)85 051 3000
BE/LU: +32(0)24 866 360
Email: info@benelux-group.eu

Partners

M-Files premier reseller - Benelux Group
OpenBee Nederland
Benelux Group logo

Copyright © 2019 Benelux Group. Alle rechten voorbehouden